moments by andrea helmeci photography

Természetesen Neked!

Oldalak A fotózásról Info

2011. augusztus 1., hétfő

Mi kell még? :)

Szeretném leszögezni, hogy egyelőre még valóban a nagyon kezdő kategóriába tartozom.
Azt biztosan tudom, hogy leginkább "természetes" képeket készítenék, melyekben talán akad 1-2 apró "belenyúlás", ha a kép megkívánja, de a lényeg a pillanat megragadása, a hangulat érzékeltetése.
Ez persze nem jelenti azt, hogy ne játszanék szabadidőmben a PS és társaival, ez azonban inkább szórakozás szinten megy. Aki ismer tudja, nem áll hozzám közel a "cukormáz", bár ez nem zárja ki az igen erős szentimantalizmus jelenlétét a képeken, sőt! :)
Egyelőre még a szuper gépre is várnom kell, bizonyos okokból, ám azt hiszem, hogy egyelőre az is megteszi, amivel próbálkozom.
Hangsúly a próbálkozáson igen erősen! :)

E blogon vállalom, hogy a próbálkozások megjelennek, így biztosan lesznek "hibák", túlzások, de vállalom mindezt, és kérlek Titeket, Akik ide látogattok, hogy őszintén írjátok le a véleményeteket.
Ne kíméljetek! :)
Érdekes lesz akár 1 év múlva vissza nézni a felkerült fotókat azt hiszem. :)

Mivel az idő még azt sem engedi meg, hogy a szabadban töltsünk néhány órát, így igen ritkán van a kezemben a fényképezőgép, van viszont az utóbbi hónapokból kedvenc képem több is, amit szeretnék ez oldalon is megőrizni.

Íme az egyik nagy kedvencem.
Leginkább azért, mert Ádám annyira "benne van" ebben a képben. Minden jelen van, ami kellhet. Kavicsok mérhetetlen mennyiségben. Valamint egy motor, hiszen a járművek iránti rajongása az első önállóan megfogott játékautó óta jelen van. :)
Tapolcán készült a kép a Malom mögött. Már messziről kiszúrtuk a fák alatt, árnyékban pihenő régi járgányt, és mind az 5-en azonnal imádtuk.
Rengeteg képet készítettem természetesen, és ez lett a számomra a leg. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése